Blog award - treći put

| petak, 30. srpnja 2010. | |
Na godišnjem odmoru dočekala me ova preslatka nagrada moje drage kreativke Taneme. Ako još niste upoznali njezine fenomenalne radove s nakitom ili vidjeli što sve divnog radi heklanjem, obavezno skoknite na njezin blog.

Uvijek me oduševi uvodnom pričom koju onda, onako, ležerno dovrši riječima: " i onda sam napravila ovo .. pa još i ovo ... dovršila ono ..." s tolikom lakoćom da se uvijek pitam - pa kako ona to sve stiže? Ali vjerujem da je tajna u ljubavi s kojom radi, onda je sve lakše.

Još jednom, draga Tanema, hvala ti na nagradi. Malo sam kasnila s postom, ali sam tehnički bila malo ograničena. Jedva da sam mogla pogledati što se piše u blog svijetu. Zato sada nadoknađujem sve propušteno.


I opet sam na sto muka, koga dalje odabrati. Ma želim ovu nagradu podijeliti sa svim kreativcima koji ovaj svijet čine zanimljivijim, veselijim i interesantnijim. Nadam se da je to u redu?

Do idućeg posta, lijep pozdrav, Sandra Z.

7 komentari:

Biljana Says:
31. srpnja 2010. u 18:42

Sandra cestitam na nagradi:)))

Tanema Says:
31. srpnja 2010. u 23:59

Draga moja, apsolutno si zaslužila nagradu! hvala na ovako lijepim riječima! Pusa!

eda Says:
1. kolovoza 2010. u 16:14

Čestitke za osvojenu nagradu. Pozdrav...

Anonimno Says:
3. kolovoza 2010. u 11:47

čestitam na nagradi :) čitajući blog naletila sam na sliku mašine za valjanje tijesta, pa me zanima gdje se može kupiti? potražila sam u par konzuma no možda sam gledala na krivom mjestu?

Sandra Z Says:
3. kolovoza 2010. u 17:32

Joj, tu sam mašinu dobila od drage prijateljice. Morat ću ju pitati gdje ju je nabavila pa napišem. Može? Lijep pozdrav

Layla Says:
4. kolovoza 2010. u 16:50

čestitam na nagradi :) vidjela sam da većinu cane-ova radiš sa fimo softom...pa jedno pitanjce-zar ti ne bi možda bilo lakše raditi sa fimo classicom ili premo-om? sad u chemacu ima i studio by sculpey no nisam još radila sa tom markom, a sa ovo dvoje je, barem meni, nekako lakše raditi cvjetne uzorke jer mi se boje manje mješaju. Možda ja imam toplije ruke pa zato :) ja sam svoju pašta mašinu kupila na moru prije jedno 2 god, no pokvarila se pa sam u potrazi za novom, znam da ih zna biti u kauflandu, i metrou(ako imaš karticu, ja nemam)

Sandra Z Says:
4. kolovoza 2010. u 20:39

Hvala ti Iskra na posjeti i savjetima. Probat ću i classic, svakako. Još se učim, he-he, i skupljam savjete i iskustva. Želim ti da što prije nabaviš novu pasta mašinu :)) Lijep pozdrav, Sandra Z.

Objavi komentar