Vitrina / Klub prijatelja nakita u Klovićevim dvorima

| subota, 15. veljače 2014. | |

Suvremeni umjetnički nakit daleko je više od pukog ukrasa. On je odraz autorove želje za istraživanjem i pomicanjem granica koje pred njega postavljaju materijali ... odabrani s predumišljajem ili naprosto prizvani trenutkom.

Vjerujemo kako smo vas uspjeli zaintrigirati i potaknuti da zavirite u Vitrinu, stalni izložbeni prostor Kluba Prijatelja Nakita u prostorijama Klovićevih dvora. Da podsjetimo, postav je to koji će se kontinuirano mijenjati kako bi i na taj način publici što neposrednije predstavio različitost izražaja i medija.


Drugi postav Vitrine, kojeg u iduća tri tjedna možete razgledati, redom s lijeva na desno, čine radovi autora: Dario Čorluka / Ribart, Ines Delač / Ines Delač unikatni nakit, Jadranka Ajduković / Jart Nakit, Sandra Zubčić / SoChic! art jewelry, Andreja Krušelj.

Bakar, drvo, aluminij ... srebro, kost, guma ... mesing ... različitosti u pravom smislu riječi ...

I dalje ostaje otvoreni poziv da nas posjetite prilikom naših tjednih druženja u Klovićevim dvorima, četvrtkom od 18-20 sati. Bez brige, lako ćete nas uočiti ... mi smo ona veća ili manja grupa ljudi (ovisno o trenutku) koja živo gestikulira i razgovara.

Veselimo se Vašem dolasku!

3 komentari:

Anonimno Says:
17. veljače 2014. u 12:02

Super. :)

Sretno Vrijeme Says:
22. veljače 2014. u 07:22

I ja kažem super! Često sam na Gornjem gradu, vjerujem da ću naći vremena zaviriti i u vašu vitrinu!

Sandra Z Says:
23. veljače 2014. u 20:02

Hvala vam ♥
Vjerujem da će biti zanimljivo i raznoliko u našoj Vitrini.

Objavi komentar