So chic! nakit u 2013 / So chic! jewelry in 2013

| četvrtak, 2. siječnja 2014. | |
Moja radiona i ja još uvijek se "gledamo" ... onako, iz pristojne udaljenosti. Niti Ona a niti ja još nekako nismo spremne za neki ozbiljan rad. Malo smo se ulijenile. Ali nismo bile baš skroz neproduktivne. Kad je i zadnji komad nakita izašao ispod čekića, napravili smo generalno čišćenje svega, polica, ladica, alata ... popisali što je sve potrebno nabaviti ... konačno sredili arhivu svega napravljenog koja sadržava skice, mjere, šablone. Dakle jedan čisto šljakersko/administrativni posao.

Uz to smo uredili i tri mala kolaža svega napravljenog u 2013. Kao nekakav uvod u sve što će, nadam se, nastati ove godine. Još nisam skroz načistu u kojem ću smjeru krenuti ... da li poznatim tehnikama i oblicima ... ili nekim potpuno novim. No, bilo kako bilo, ne žuri nam se.

Do idućeg posta, lijep pozdrav, Sandra Z.

 srebro / silver
 

 mesing / brass
 
bakar / copper

7 komentari:

Bubamara šarena Says:
3. siječnja 2014. u 08:13

Lijepo si zaokružila 2013. i ostavila je iza sebe. Lijepu i kreativnu 2014. ti želim!

Tadeja Says:
3. siječnja 2014. u 15:25

Ne znam što mi je ljepše! Ponekad je potrebno ulijeniti se, a i napraviti te administrativno dosadne zahvate :) I ja neuspješno hvatam zalet u tom pravcu! Sretna ti i kreativna nova! :)

Sandra Z Says:
4. siječnja 2014. u 07:31

Hvala vam drage moje ♥ I vama želim veselu i kreativnu novu godinu ispunjenu baš po vašem guštu.

HRANDICA Says:
4. siječnja 2014. u 19:53

Bila si vrijedna prošle godine i svakako je tvoj nakit nešto posebno. Vidi se, da napreduješ, tražiš nove ideje i inspiracije. Ja sam očarana. Sve dobro u novoj i puno novih ideja i radova. ♥

Goge Says:
6. siječnja 2014. u 08:14

Sretnu i kreativnu Novu. Nakit je prekrasan. Pravi si profesionalac. Kad je sve lijepo posloženo lakše je stvarati. Najteže mi je uvoditi red u kreativni nered.

Sretno Vrijeme Says:
11. siječnja 2014. u 18:40

Ne znam kako sam ovaj mali rezime propustila, no nikada nije kasno reći da ti je 2013. stvarno bila kreativna i da si si nabila dobar tempo za ovu 2014. godinu. Ja sam uvijek za širenje krila, stoga, pokušaj i okušaj se malo u nečem novom, mislim da naslućujem o čemu se radi, a za skupljanje hrabrosti i inspiracije imaš stvarno puno vremena, gotovo je čitava godina pred tobom. Pusa!

Sandra Z Says:
11. siječnja 2014. u 21:36

Hvala vam drage moje ♥

@Vesna, nikada nije kasno, hvala ti :-) I da, čitava je godina pred nama .. nikud nam se ne žuri i valja uživati u svakom trenutku i novom koraku, I morat češ mi otkriti svoje slutnje, jer ja još uvijek "tapkam u mraku" :-)) Pusa

Objavi komentar