KRPA & natječaj - 2. dio - rezultati

| subota, 8. listopada 2011. | |
Konačno mogu objaviti post s rezultatima KRPA "Day to night" nakit natječaja, budući su upravo objavili novosti na fejsu.

Dobitnici ovog 2. po redu zadatka su (Photo: KRPA)

1. Pinkeye's Twisted jewelry
2. Siva žaba
3. Nakit round

Više detalja možete pronaći na stranici KRPA-e. Uskoro počinju i nagradne igre, u kojima će se darivati komadi nakita koje su dizajneri odlučili ostaviti za tu svrhu. Toplo preporučam, jer ima zaista iznimnih komada nakita. Svakako pratite KRPA-u na fejsu i budite u toku s novostima.

Moj favorit bila je ova ogrlica:
Snježana Jakšič

A koji komad ili komadi nakita su se vama svidjeli? Mislite li da bi ovakvih natječaja trebalo biti više?


Do idućeg posta, lijep pozdrav, Sandra Z.

13 komentari:

by pure Says:
8. listopada 2011. u 21:46

hvala za info. jedva čekam nagrade :)

Sretno Vrijeme Says:
9. listopada 2011. u 07:21

Meni se tvoja ogrlica isticala u prvom filigranskom zahtjevnošću izrade, no sudeći prema nagradama, ovdje su glavnu riječ imale inovativnost i intrigantnost nakita i njihova domišljata poruka....možda bi bilo bolje podijeliti natječaj u kategorije izrade (?). Meni osobno niti jedan od izabranih radova nije baš moj izbor, možda malo ona pčelica, ali bez dijela sa perlicama. Natječaji su uvijek dobro došli, pa evo, organiziraj i ti jednog! I bez obzira što nisi odnijela niti jednu nagradu, čestitam ti na sudjelovanju i izradi prekrasne ogrlice!

Sandra Z Says:
9. listopada 2011. u 08:49

Hvala ti Vesna. I meni je drago što sam sudjelovala, jer raditi nakit na zadanu temu, osmisliti odjevnu kombinaciju uz koju se on nosi, bio mi je zanimljivi izazov. Voljela bi da natječaja bude više, pogotovo ovakvih na kojima i samouki autori mogu pokazati što znaju, a ima ih :))

Tatjana Says:
9. listopada 2011. u 09:03

Puno ljudi,različiti ukusi...ali ja ipak biram tebe!

Good Ghost Says:
9. listopada 2011. u 09:05

Slažem se s Vesnom. Ni meni se ne sviđaju nagrađeni radovi. Ali o ukusima se ne raspravlja.
Mislim da ih treba i više, sve pohvale organizatorima.

Emina Says:
9. listopada 2011. u 10:11

pa ja se ne bih mogla odlučiti koji mi je najbolji/najljepši to je baš stvar ukusa, jako mi je lijep dizajn ove Snježanine. Meni je tvoj nakit fantastičan i svakako će dobiti mjesto koje zaslužuje kad-tad :D

VolimBoje Says:
9. listopada 2011. u 11:48

Nagrađeni radovi su mi nekako previše kičasti i previše teenagerski. Meni je tvoja kolajna bila super, uostalom za nju sam i glasala.

Suzana Says:
9. listopada 2011. u 14:50

Čestitke svim nagrađenima. Tvoji radovi su favorit zato što ih pratim i mogu zamisliti što s čim i kad nositi. Ove nagrađene radove bih htjela vidjeti na ulici da ih nosi netko kome se svidjelo i kupio je....

Romana Says:
9. listopada 2011. u 15:49

Meni se među tim nakitom svidjelo sasvim nešto deseto što ljudima baš i nije. Fora je taj praščić u krletci, ali nije mi ništa posebno. Više mi se sviđa ova narukvica što je i tvoj favorit.

Nasmijano nebo Says:
10. listopada 2011. u 09:22

ma znaš šta... bolje da šutim.

Unique Hrebina Says:
10. listopada 2011. u 21:07

meni je pajcek u krletkici bil favorit od početka... ovaj koji je dobio drugu nagradu mi nikak nije sjel... a ovaj treće plasirani mi je kul...tak da...meni je baš drago da je pajcek pobijedil :)

Keks Says:
12. listopada 2011. u 15:13

Nisu komadi nakita koje bi nosila, no moram priznati da je ovaj 2. (Siva žaba) zanimljiv i izvedbom i materijalima koji su korišteni.
A tvoj izbor je baš jednostavan i elegantan, to bi već nosila na neku vječnu malu crnu haljinu ;)
Definitivno bi trebalo biti više natječaja, znam kad sam se okušala u par njih da je to veliki izazov, napraviti nešto po kriterijama i na zadanu temu - nije uvijek lako!

Sandra Z Says:
12. listopada 2011. u 15:19

Zahvaljujem svima na komentarima i razmjeni mišljenja. Baš bi voljela na našem području vidjeti više ovakvih natječaja, i to ne samo za nakit. Naš svijet kreative toliko je bogat i raznolik ... treba se za njega čuti ... a za to se možemo i sami malo pobrinuti, zar ne?
Svima šaljem velike pozdrave i ... be and stay creative :))

Objavi komentar