I opet ... leptiri / And again ... butterflies

| srijeda, 7. kolovoza 2013. | |
Malo pomalo, vraćam se svojoj metalnoj radionici ... gotovo sramežljivo ... ali ne mogu biti nezadovoljna. Na kraju nedjeljnog radnog dana provedenog za radnim stolom nastao je jedan sasvim neobičan par naušnica. Na prvi pogled, podsjetio me na leptire ... sklopljenih krila ... i onih raširenih.

U radu najviše volim improvizirati, a ovaj par "Leptira" upravo je jedan takav dobar primjer. Nastao je iz dijelova koji nisu govorili puno ... sve dok ih nisam spojila. 

Do idućeg posta, lijep pozdrav, Sandra Z.

Very slowly I'm returning to my metal workshop ... almost bashfully ... but, I'm not unsatisfied. The last Sunday spend by the working table ended wit a pair of pretty unusual earrings. At first sight they reminded me on butterflies ... with their wings closed ... or spread.

What I love most is to improvise in my work. And this pair of "Butterflies" is a good example of such. It originate from parts which didn't promised much ... until I joint them.

Best regards, Sandra Z.

"Leptiri sklopljenih .... raširenih krila"
naušnice
bakar, srebro, crni biseri
"Butterflies with closed ... spread wings"
earrings
copper, silver, black freshwater pearls 

2 komentari:

Sretno Vrijeme Says:
8. kolovoza 2013. u 11:42

Svaka čast, draga Sandra, na volji i trudu, po ovoj vrućini, samo pravi zaljubljenik može raditi u metalnoj radionici. Leptiri su, kao i sve što napraviš, posebni, neobični i pravi ljetni...ne zbnaju da li bi skupili ili raširili krila na ovoj kolovoškoj vrućini. Na svu sreću, spasila si ih od svake nezgode izazvane vrućinom, i baš me zanima kakav će dojam izazvati u neko drugo godišnje doba. I za kraj, ne mogu odoljeti, moram ti ovo staviti, ti znaš zašto....a kada pogledaš...gibaj na more ! Puse!!!! http://www.youtube.com/watch?v=8NjbGr2nk2c

Sandra Z Says:
9. kolovoza 2013. u 06:47

♥ ♥ ♥ ljubiiiiiiiiiiiim :-)
Hvala ti draga moja Vesna
I obećajem ... još malo ... a onda gibam na more ... ostavljam alate da se odmore ... vatru da se ohladi ... a plesne cipelice da se pripreme :-)

Pusa velika!

Objavi komentar