My wish list

| utorak, 30. studenoga 2010. | |
Ivona/Izzy creations već je sastavila svoju Listu želja i svima nam ju pokazala. Hi-hi ... nikad se ne zna, možda time "dozove" neki od predmeta pod svoj bor?

Dakle, ponukana njezinom listom želja ali i pozivom da učinimo isto (why not?) objavljujem svoju. Kao što je i Ivona rekla, rado bi "škicnula" vaše liste. Moglo bi biti zabavno ...

1. Komplet kliješta za izradu nakita. Ovo je "must have", o daaaaa. Trebam to, trebam neopisivo jaaaako. No dobro, ovo i nije tako neostvarivo, mislim, nije tako skupo. Ako ne nađem pod borom, naći ću sama u dućanu

2. Tečaj, bolje reći, školica izrade nakita od srebrne (metalne) gline. Oooo, ovo je već financijski "teže" i za sobom vuče  i sav (čitaj: skupi) materijal i alat kojeg morate imati. Ali je nakit božanstven. Još kad sam pročitala da se može igrati raznim patinama, pa miješati s broncom, zlatom! Možete si zamisliti kako sam zinula ... "... dream a little dream ..." pjevušim si ja i idem dalje a ovo stavljam (za svaki slučaj) na našu internu, obiteljsku, listu "Koristi u slučaju dobitka na lotu". p.s. "krivci" za moju novu ovisnost su Ivana i Ivona, stavile su mi "bubu u uho" ...

Photo: http://dailyartmuse.com

3. Čizmice alá Mary Poppins. Znate one, malo više, uske, koje se vežu dugačkim uzicama s prednje strane i imaju smiješne, krive pete. Joj, obožavala bi ih, nosila u svakoj prilici, pazila, mazila, čistila ... i bila bi si sva važna (samo da ne poletim pa - tresnem) ... možda da potražim na buvljaku, idući put?
Photo: http://www.artinbase.com/

A zapravo, usrećila bi me i velika zdjela sladoleda od čokolade, vanilije i karamela, prelivena umakom od višanja i šlagom. I bila bi sretna!

U jednoj ruci držeći veliku žlicu, drugom bi prebirala po tastaturi u potrazi za novim divotama srebrnog nakita na internetu ... dogovarala novi šoping pohod na buvljak ... slagala svoja nova kliješta (kupljena u dućanu) u kutiju s alatom - i sve bi opet bilo na mjestu.

Eto, toliko od mene.

Do idućeg posta, lijep pozdrav, Sandra Z.

15 komentari:

Nasmijano nebo Says:
30. studenoga 2010. u 17:48

aaaaaaaaaaaaaahahahaha... odlično!
pa želje ti i nisu neostvarive.
e sad si me povukla za prst, idem i ja malo razmišljati o svojoj listi.
ovo je baš zabavno.

Lenka Says:
30. studenoga 2010. u 17:50

Pa sve je to skromno i Deda Mraz bi stvarno mogao da se malo potrudi :))), a čizmice Mary Poppins su već dugo i na mojoj listi skromnih željica :D
Neverovatno je kako su svi crafteri skromni ljudi!!!

Lilly... Says:
30. studenoga 2010. u 18:10

Sandra, vjerujem da Djed Božićnjak škicne s vremena na vrijeme i na blogove i da će niz dimnjak spustiti neke od ovih darova! :D Pa, bila si dobra! Mora! :)) Pusa!

MICE TORBICE Says:
30. studenoga 2010. u 18:48

Lista ti je fenomenalna...ako trebaš pomoć oko sladoleda ja sam dobrovoljac.Žlicu već imam...:)

Izzy Says:
30. studenoga 2010. u 19:22

Jako lijepo... Iskreno se nadam da ćeš se okušati u silver clayu, već vidim divote... Hrelić u ovu nedjelju sa sladoledom? ;)

Fantastic hobby Says:
30. studenoga 2010. u 19:27

Super post! Prvi put vidim srebrnu, metalnu glinu i od sveg srca želim da ti se ta želja ostvari....mogu samo zamisliti o kakvim bi divotama čitali i učili na tvom blogu!

Keks Says:
30. studenoga 2010. u 19:37

Ja znam da će ti želje ostvariti, obzirom da je još malo vremena ostalo do Božića možda Djedica ne uspije sve pronaći odjednom, no iznenadit će te kroz godinu ;) A sad ozbiljno, želim da ti se ostvare sve tvoje želje i da nam u lijepim čizmicama izrađuješ prekrasan srebrni nakit, ja ću biti prva na listi želja :) (mogu imati male protekcije obzirom na bubu u uhu :)))

Sandra Z Says:
30. studenoga 2010. u 21:17

Pa kako sad da mi se želje ne ostvare, nakon tolike podrške!
Istina, hrelić će malo pričekati ljepše dane, ali mogu dotle tamaniti sladoled i maštati :))

Vjerujem da na nas pazi Baka Božićnjak, ako već Djed nema blog. A ona, kao svaka prava žena, znat će uputiti svog dragog na pravi put.
Zato drage moje, pišite svoje liste !

Sandra Z Says:
30. studenoga 2010. u 21:19

Kek's draga, da znaš kako sanjam o srebrnoj glini od kad ste me ti i Ivona tamo "poslale" .... naravno da ćete biti na posebnoj listi :))

Good Ghost Says:
1. prosinca 2010. u 09:03

Držim fige da Djed Božićnjak u onoj veeelikoj hrpi želja uoči i tvoju i da ti ispuni sveee želje. A da bi on nju mogao uočiti moraš se i sama malo potruditi, stavi je na vrh...he he pozdrav

LadyA Says:
1. prosinca 2010. u 09:28

Draga moja, skromna si mi i
mislim da će te Djed Božićnjak
poslušati..ma sigurna sam u to:)!
I mene je jako privukla srebrna glina,
baš sam jučer gledala nekakve tutoriale i moram ti priznati da bih voljela probati..
Lijepa lista, idem sastavljati svoju,
možda ju "netko" i pročita:)..
PUSA

Sandra Z Says:
1. prosinca 2010. u 10:20

O da, svi trkom sastavljati liste želja, Djedica (ili Bakica) će se jednostavno morati odazvati :)) ok, kao što Good Ghost kaže, možemo malo i pogurati naše liste na vrh, onako, slučajno :))

the solar flare Says:
1. prosinca 2010. u 19:00

beautiful post :) i'm new on blogger :) your blog is awesome :) if you want to follow me i'll follow you back :D xoxo

HRANDICA Says:
5. prosinca 2010. u 14:55

Baš krasne željice i flirtavo napisano, tako da se ti možda i koja od njih ostvari.:))))
Pusa.
P.S.Propustila sam neke od tvojih postova, pa sam jih sad pregledala- odlično, napredak je očit, sve pohvale!

Sandra Z Says:
5. prosinca 2010. u 15:01

Hvala ti, Hrandica :))

Objavi komentar