Me encanta ...

| ponedjeljak, 8. studenoga 2010. | |
... stigla je od LadyA i jaaaaaaako me obradovala. A naročito zbog toga što je trebalo odgovoriti na malo više pitanja i što sam mogla puno toga interesantnog pročitati i o LadyA ali i o drugima koji su ovu nagradu/igru zaigraili.

Hvala još jednom na nagradi, LadyA!



A ovo su pitanja na koje je trebalo odgovoriti:

1. Zašto si stvorila blog?
2. Koju vrstu blogova čitaš?
3. Imaš li omiljenu marku dekorativne kozmetike?
4. A odjeće?
5. Koji proizvod dekorativne kozmetike ti je najbitniji?
6. Koju boju najviše voliš?
7. Tvoj parfem?
8. Koji film najviše voliš?
9. Koje države želiš posjetiti, zašto?

1. Blog So chic! nastao je doslovce u 5 minuta. Nekako malo prije toga odlučila sam naučiti nešto više o fimu, tj. polimernoj glini. U tome mi je najviše pomogla Phoenix, svojim savjetima i korisnim linkovima. Zatim, Blogger je baš u to vrijeme objavio nove, cool, pozadine. Sjetila sam se da bi bilo zgodno da svoje učenje popratim slikom i riječima na blogu; razmijenim iskustva s drugima; pišem tutoriale kao što i ja škicam tuđe i tako je nastao So chic!

2. Volim sve blogove koji prate radove kreativaca raznih profila. Pri tome se možda malo dulje zadržim na onima s tematikom shabby-chica; decoupagea; nakita (naravno), DIY tutorialima. Volim škicnuti i kulinarske blogove (ima zaista fantastičnih). Divno je znati da ima zaista zanimljivih kreativaca i uživam u gledanju što sve stvaraju. Još kada i opišu kako što rade - mojoj sreći nema kraja.

3. Što se kozmetike tiče kod mene vrijedi jedino pravilo: pristupačno i korisno. Nemam nikakvu posebnu, omiljenu marku. Nije da mi ne treba ili da ju ne koristim, ali mi nije bitno koja je, dokle god zadovoljava ova moja pravila.

4. Uh, bojim se da je tako i kod odjeće. Bitno da je udobna, lijepa, da se osjećam ugodno. Ne volim odjeću u kojoj moram paziti kako sjedim ili kako se držim. Volim jednostavnu odjeću ali ju zato volim "začiniti" nekim zanimljivim detaljom ili neobičnim cipelama.

5. Razmišljam, razmišljam - što li mi je najbitnije? Možda puder, ili sjenila ... Ništa mi zapravo nije posebno bitno. Mogu i bez toga izletiti van ... i neće mi nedostajati.

6. Definitivno i 100%-tno - ljubičasta boja. Naročito tamna ljubičasta ... ili svjetlija u kombinacijama sa zelenom ili  bež ... Mmmmmmm

7. Obožavam ona mala pakiranja parfema koje onda mogu često mijenjati, ovisno o tome što mi se sviđa. I opet moram priznati da nemam određen parfem za kojeg bi rekla da je to to! Ali, volim teške mirise, začinske mirise. Recimo Vivienne Westwood i njezin Anglomania! To bi bio moj izbor. Ima jedan parfem kojeg sam osjetila jednom, vjerojatno na nekom ... ne znam točno ... i božastven je. Ali ga nikako ne mogu dovoljno dobro objasniti da ga pronađem na policama parfumerija ... nadam se da će jednom "naletiti" ...

8. Moj prvi izbor npr. u videotekama bio bi psiho-triler i horor film... obožavam takve filmove. Uvijek bi iznova mogla gledati: "Drugi"; "Seven"; "Šesto čulo"; "Interview s vampirom"; "Crveni zmaj" ... S druge strane, veoma bi me radovala repriza "Čarobnjaka iz Oza", zaista! Nemojte se smijati :))

9. Svakako Francuska (provansa, vino, lavanda) i Irska (dvorci, povijest, muzika).

Ovu nagradu želim dodijeliti slijedećim cool blogovima (i njihovim vlasnicama). Pronađite se i zabavite se:
Do idućeg posta, lijep pozdrav, Sandra Z.






5 komentari:

Tatjana Says:
8. studenoga 2010. u 20:38

Čestitamo,čestitamo!A ujedno i hvala,hvala!:))

eda Says:
8. studenoga 2010. u 23:05

Čestitam ti na nagradi, baš mi je zanimljivo upoznavati i drugo lice dragih kreativki, svakako ti želim da ti se ostvare tvoje željice za putovanjem, i da, hvala na dodijeljenoj nagradi...

Lenka Says:
8. studenoga 2010. u 23:52

Jako su interesantne ove nagradice u kojima se dodatno upoznajemo :D.
Najlepše čestitke na nagradi, i hvala za istu :)))

VolimBoje Says:
11. studenoga 2010. u 18:33

super su mi ove igrice, sad znam tko koristi istu kremu kao i ja za lice i voli istu boju :))

Maja Says:
15. studenoga 2010. u 15:20

Joj hvala, hvala! Ma di sam ja od vas...i čestitam na dobijenoj nagradi :)

Objavi komentar